Shell Energy

Mijn account

Shell Energy energie voor thuis

De wereld om ons heen verandert snel, maar wij veranderen mee. Met Shell zijn we al een tijdje bezig met de energietransitie. In onze wind- en zonneparken wekken we hernieuwbare energie op. Nu nemen we de volgende stap: met Shell Energy brengen we energie voor thuis!

Voor thuis...

Thuis is waar je je thuis voelt. In een comfortabele woning waar je met volle teugen van het leven kunt genieten. Energie gaat over meer dan het licht aandoen. Het gaat om het hebben van een veilige plek. Een eigen plek voor jou, je familie en vrienden - waar jij nieuwe energie kunt opdoen.

...en onderweg!

Niet alleen thuis, maar ook onderweg krijg jij energie van ons! Met Shell Energy maken we het graag makkelijk en aantrekkelijk om over te stappen naar elektrisch rijden. Elektrische auto’s stoten veel minder schadelijke stoffen uit, waaronder minder CO₂. Daarnaast zijn ze stiller, waardoor ze minder geluidsoverlast veroorzaken. Rijd je mee?

Jouw voordelen bij Shell Energy

30% korting

Op snelladen bij Shell Recharge snelladers in Nederland.

€ 150 korting

Op een slimme thuislader van Shell Recharge, met installatiepakket.

+275.000 laadpunten

Toegang tot één van de grootste laadnetwerken van Europa.

We helpen je energie besparen

Hoe minder energie we samen verbruiken, hoe minder we onze planeet belasten. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Met een paar kleine aanpassingen, maak je vaak al een groot verschil. Om je hierbij te helpen, delen we energiebesparingstips. Daarnaast krijg je iedere maand een energierapportage. Hierin zie je wanneer jij het meeste verbruikt en hoe je het doet ten opzichte van de rest van Nederland. Handig toch? Hier heb je alvast 6 tips om minder gas te verbruiken.

We zijn zelf alvast begonnen

Wereldwijd werken we aan een toekomst met duurzame energie. Dat doen we aan de hand van allerlei mooie projecten. Om je een indruk te geven:

Zonnepark Sas van Gent-Zuid

Op 9 maart 2022 openden we een nieuw zonnepark in Sas van Gent-Zuid. Dit is 24 hectare groot: dat zijn zo’n 36 voetbalvelden! De ruim 55.000 panelen zullen naar verwachting helpen bij een CO₂-besparing van 16,7 kiloton per jaar!

Lees meer over het zonnepark
Windpark in de Noordzee

De Noordzee is relatief ondiep en er staat heel veel wind. Het perfecte recept om veel windenergie op te wekken! Daarom zijn wij sinds maart 2021 eigenaar van het eerste Nederlandse windpark op zee.

Lees meer over het windpark
CO₂-compensatie in Indonesië en Peru

Bomen halen CO₂ uit de lucht om te kunnen groeien. Om CO₂ te compenseren, werken we dus samen met de natuur. Zo beschermen we bijvoorbeeld bossen in Indonesië en Peru.

Lees meer over CO₂-compensatie

We staan voor je klaar

Heb je nog vragen of tips voor ons? Onze Klantenservice helpt je graag. We zijn open op maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00.