Shell Energy

Mijn account

100% Nederlandse wind- en zonne-energie

Haal jij onze energie in huis?

Address
kWh
kWh
Waarom Shell Energy?

Wind- en zonne-energie

We wekken al je stroom op met zonnepanelen en windmolens. Puur natuur!

100% Nederlands

Jouw stroom komt gewoon uit ons eigen Nederland. Wij regelen dat jij dit thuis kan gebruiken.

Thuis én onderweg

Krijg 30% korting op snelladen bij Shell Recharge, € 150 korting op je eigen thuislader en koffie voor maar € 1.

Energierapportage

Energie besparen is makkelijker dan je denkt

Minder energie verbruiken is beter voor het milieu én voor je portemonnee. Daarom kijg je iedere maand van ons een energierapportage. Hierin zie je hoeveel jij verbruikt ten opzichte van de rest van Nederland. Ook geven we je tips om energie te besparen. Wil je er alvast een paar?

Onze missie

Energie voor een betere toekomst

Wij willen naar een wereld die draait op duurzame energie. Zowel thuis als onderweg. Ga je met ons mee?

Onze energie

Onze stroom komt voor 100% van Nederlandse wind en zon. Voor je gas kun je kiezen voor gas met en zonder CO₂-compensatie. Als jij je aanmeldt, regelen wij je overstap.

Ontdek onze energie
Stroom

We wekken onze stroom op met windmolens en zonnepanelen door het hele land. Zo haal jij het zonnetje (en dus ook het windje) in huis!

Lees meer over stroom
Gas

Bij ons kun je kiezen voor gas met en zonder CO₂-compensatie. Hiermee draag je bij aan projecten, waarmee je de natuur helpt beschermen en herstellen. Benieuwd hoe dat werkt?

Lees meer over gas

Overstappen

Stap nu over en krijg …

Overstappen naar Shell Energy is makkelijker dan je denkt. Of je nu weggaat bij je huidige leverancier of verhuist naar een nieuwe woning.

En het mooiste: als je je aanmeldt krijg je 30% korting op elektrisch snelladen, € 150 korting op je eigen thuislader en koffie voor maar € 1. Dus stap nu over en dan regelen wij alles voor je.

Laad je auto op...en jezelf

Heb jij een elektrische auto? Dan profiteer je niet alleen thuis, maar ook onderwerg van Shell Energy.

Als onze klant krijg je namelijk korting als je je auto oplaadt bij Shell Recharge én korting op een thuislaadpunt met installatiepakket. En om jezelf op te laden, betaal je maar € 1 voor koffie bij Shell-stations. Meer weten?

Heb jij al zonnepanelen op je dak?

Wij leveren zonne-energie voor thuis. Maar hoe mooi zou het zijn als je die zelf kan opwekken? Samen met Soly maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk om eigen zonnepanelen te nemen. Zo kun jij flink besparen op je energierekening! Benieuwd hoeveel? Bereken het in 1 minuut.