Shell Energy

Mijn account
KlantenserviceJouw gegevens en account Hoe geef ik mijn verhuizing aan jullie door?

Hoe geef ik mijn verhuizing aan jullie door?

Ga je verhuizen? Dan kun je je energiecontract meenemen naar je nieuwe huis. Geef je verhuisdatum door en dan zorgen wij dat je ook in je nieuw huis gebruik kan maken van onze energie.

Hoe werkt het?
 

Dit is hoe je je Shell Energy contract meeverhuist naar een nieuwe woning:

1. Geef je verhuizing door

Bel met onze Klantenservice via 085 208 7007 of mail naar klantenservice@shellenergy.nl.

2. Geef je meterstanden door

Je wil natuurlijk alleen betalen voor de energie die je verbruikt. Daarom hebben we de meterstanden nodig van je oude en je nieuwe woning. Daarom krijg je na je verhuizing van ons een e-mail met een link om deze door te geven. Heb je een slimme meter? Dan gebeurt dit automatisch en hoef je niks te doen. Maak na de sleuteloverdracht voor de zekerheid een foto van de meterstanden.

3. Eindafrekening

Je krijgt een eindafrekening, uiterlijk 6 weken nadat je voor het laatst energie op je oude adres kreeg. Op deze factuur verrekenen we je energieverbruik met de maandbedragen die je al hebt betaald. Het kan zijn dat je moet bijbetalen of dat je geld terugkrijgt. Zo begin je op je nieuwe adres met een schone lei.

4. Hetzelfde energiecontract

Je neemt je energiecontract mee naar je nieuwe adres en de einddatum daarvan blijft hetzelfde. Verbruik je meer of minder energie op je nieuwe adres? Dan kan het handig zijn om je maandbedrag te wijzigen.

Heb je per ongeluk een verkeerd adres doorgegeven of verandert je verhuisdatum in de tussentijd? Bel ons dan even op 085 208 7007 of mail naar klantenservice@shellenergy.nl.

Is jouw situatie anders?

Elke verhuizing is anders. Misschien werkt het bovenstaande stappenplan daarom niet voor jou. Hier lees je hoe verhuizen werkt in allerlei andere situaties. Bijvoorbeeld als je nog geen klant bij ons bent, op 2 adressen tegelijk woont, gaat samenwonen of scheiden. Of als je naar een nieuwbouwwoning of naar het buitenland verhuist.