Shell Energy

Mijn account
KlantenserviceJouw gegevens en account Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen?

Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen?

Lukt het je niet om in te loggen op je online account? Geen zorgen, we helpen je graag. Op deze pagina vind je een aantal oplossingen voor veelvoorkomende inlogproblemen.

Voor het eerst inloggen

Ben je nieuw bij Shell Energy? Dan krijg je je energiecontract per mail toegestuurd. 10 minuten later sturen wij je nog een mail. Hierin staat een link om je wachtwoord voor je online account in te stellen. Totdat je dit doet, kun je nog niet inloggen. Ben je de e-mail met de link kwijt? Geen zorgen, je kunt gewoon een nieuwe link aanvragen.

Gebruikersnaam vergeten

Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat je opgaf toen je je aanmeldde voor onze energie. Dit is ook het e-mailadres waar je onze mails op krijgt. Weet je niet zeker welk e-mailadres dit is? Zoek dan in elke mailbox naar mails van Shell Energy.

Wachtwoord vergeten

Als je 10 keer een verkeerd wachtwoord hebt getypt, is je account even niet beschikbaar. We doen dit voor de veiligheid, zodat niet iemand anders in je account inlogt. Na 10 minuten kun je weer inloggen, probeer het dan nogmaals.

Ben je je wachtwoord vergeten? Dat kan gebeuren. Vraag een tijdelijk wachtwoord aan en stel het opnieuw in.

Check je browser

Weet je zeker dat je gebruikersnaam en wachtwoord kloppen, maar lukt het nog steeds niet om in te loggen? Het kan zijn dat je internetbrowser een verkeerd wachtwoord heeft opgeslagen en deze automatisch gebruikt. Probeer daarom je cookies te wissen en je cache te legen. Hoe je dat precies doet, verschilt per browser. Je kunt dit dus het beste even Googelen. Is het gelukt? Open je browser dan opnieuw en kijk of je kunt inloggen.

Als er een storing is

Soms hebben we last van een storing, waardoor je niet op je online account kunt inloggen. We houden dit bij op onze website. Is er nu een storing? Probeer dan op een later moment in te loggen.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Bel ons dan op 085 208 7007. Dan kijken we er samen naar.