Shell Energy

Mijn account
KlantenserviceEnergiemaatregelen Wanneer krijg ik de € 190 korting?

Wanneer krijg ik de € 190 korting?

De € 190 korting is voor de maanden november en december. Op de eerste dag van die maanden controleren wij in het Centrale Aansluit Register (CAR) of je de korting van ons krijgt.
 

Krijg jij de korting? Dan trekken wij deze af van de eerste factuur van de maand. Dit is meestal je maandelijkse factuur. Werd je in de laatste week van de maand klant bij ons? Dan krijg je je factuur ook pas in de laatste week van de maand. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je hier in het begin van de maand nog niks over hebt gehoord.

En als wij geld aan jou moeten overmaken?

Als wij geld aan jou moeten overmaken, bijvoorbeeld omdat je maandbedrag lager is dan € 190, doen we dit een paar dagen nadat je je factuur gekregen hebt. Is je eerste factuur in november of december een eindafrekening? Dan kan het net iets langer duren voordat je dit geld ontvangt.

Let op: verbruik je in werkelijkheid meer energie dan je bij je aanmelding aan ons hebt opgegeven? Dan kan het zijn dat je maandbedrag te laag is, en dat je nu geld ontvangt dat je straks heel hard nodig hebt om je jaarafrekening te betalen. Neem contact op met onze Klantenservice als je hier advies over wilt.

Zeker weten of de korting verrekend is?

Kijk dan in je online account bij Facturen & betalingen. Open de eerste factuur met een datum in november of december. Als je de korting krijgt, staat deze daarop.