Shell Energy

Mijn account
KlantenserviceContract en tarieven Hoe werkt de 30% korting op snelladen bij Shell Recharge?

Hoe werkt de 30% korting op snelladen bij Shell Recharge?

Als klant van Shell Energy, krijg je 30% korting bij Shell Recharge snelladers op Shell-stations. Op deze pagina vind je alle veelgestelde vragen en antwoorden over deze actie.
 

Wat houdt de actie in?

Als je Shell Energy klant bent en een Shell Recharge laadpas hebt, dan krijg je nu 30% korting bij Shell Recharge snelladers op Shell-stations wanneer je je accounts aan elkaar koppelt. 
 

Wie kan profiteren van de actie?

Shell Energy klanten die in Nederland wonen en een actief account bij zowel Shell Energy als Shell Recharge hebben.
 

Hoe kan ik gebruik maken van de actie?

Activeer de korting door je Shell Energy klantnummer in te vullen in de Shell Recharge-app. Je vindt de actie in de app bij Acties & kortingen'
 

Waarom moet ik mijn Shell Energy klantnummer opgeven om gebruik te maken van de actie?

Hiermee bevestig je dat je een klant van Shell Energy bent. Je klantnummer wordt niet geregistreerd of gebruikt door Shell Recharge.
 

Waar kan ik mijn Shell Energy klantnummer vinden?

Je klantnummer staat op alle berichten die we naar jou sturen. Je vindt het nummer ook in je online account op onze website. Kun je het nummer niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice om je gegevens te laten controleren.
 

Kan ik met meerdere telefoons en/of voor meerdere auto’s gebruik maken van deze actie?

Nee, je kunt per persoon maar één keer gebruik maken van deze actie. Je kunt je Shell Energy account ook maar aan één Shell Recharge-account koppelen.
 

Hoe lang duurt de actie?

Deze actie geldt tot en met 31 december 2023. Je kunt dit ook terugzien in de Shell Recharge-app.
 

Waar kan ik zien dat de 30% korting wordt toegepast?

Als je de kortingsactie hebt geactiveerd, staat de prijs met korting op het scherm van het laadpunt en het informatiescherm van het laadpunt in de app. Daarnaast staat de prijs ook in de samenvatting van de afgelopen laadsessie en op je maandelijkse factuur.
  

Waar kan ik de kortingsactie voor opladen gebruiken?

Als je de kortingsactie geactiveerd hebt, wordt de korting automatisch toegepast bij Shell Recharge snellaadstations en bij Shell-stations in Nederland. 
 

Hoe vind ik laadstations op het Shell Recharge snellaadnetwerk?

Je vindt de deelnemende tankstations in de Shell Recharge-app door te filteren op 'Shell Recharge stations'.
 

Geldt deze actie in andere landen dan Nederland?

Nee, deze actie geldt alleen op deelnemende Shell Recharge locaties in Nederland. Je ziet in de Shell Recharge-app welke dat zijn.
 

Kan ik deze korting gebruiken in het netwerk van heel Europa?

Nee, de actie is alleen geldig bij deelnemende Shell Recharge locaties in Nederland. Je ziet in de Shell Recharge-app welke dat zijn.
 

Hebben jullie oplossingen voor thuisladen?

Jazeker! Wij leveren allerlei energie bij je thuis. Als klant van Shell Energy, profiteer je ook van een exclusieve korting van € 150 op thuislaadpunt met installatiepakket. Dan kun je je elektrische auto opladen met stroom van 100% Nederlandse wind en zon!