Shell Energy

Mijn account
KlantenserviceContract en tarieven Hoe verleng ik mijn contract?

Hoe verleng ik mijn contract?

Ben je blij met onze energie en wil je je contract verlengen? Dat is mooi! Hier lees je wat je moet doen om onze energie voor een scherp tarief te blijven ontvangen.

Wil je weten wat voor contract je hebt? Je ziet dit in je online account.

Heb je nu een vast contract?

30 dagen voor de einddatum van je contract krijg je van ons een e-mail. Op dat moment kun je je contract verlengen door ons te bellen op 085 208 70 07. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn en welk contract het beste bij je past. Bieden we op dat moment geen vaste contracten aan? Dan kun je je vaste contract helaas alleen verlengen met een variabel contract.

Verleng je je vaste contract niet? Dan zetten we deze na de einddatum automatisch om naar een Modelcontract.

 

Jouw maandbedrag

Als je huidige contract eindigt, krijg je binnen 2 maanden een jaarafrekening. Het kan zijn dat we jouw maandbedrag opnieuw berekenen op basis van jouw nieuwe tarieven en jouw verbruik over de afgelopen 12 maanden. Zo proberen we te voorkomen dat je volgend jaar veel moet terugbetalen. Als we je maandbedrag wijzigen krijg je hier nog een bericht over.

Heb je nu een variabel contract?

Als je een variabel contract hebt, hoef je nooit te verlengen. Dat is namelijk een contract voor onbepaalde tijd. Wil je je variabele contract omzetten naar een vast contract? Dit kan alleen als we op dat moment ook vaste contracten via de website aanbieden. Neem in dat geval contact op met onze Klantenservice.