Shell Energy

Mijn account
KlantenserviceContract en tarieven Wat staat er in jullie algemene voorwaarden?

Wat staat er in jullie algemene voorwaarden?

Voor ieder energiecontract gelden algemene voorwaarden. Dit zijn de afspraken die we samen maken als je energie bij ons afneemt. Op deze pagina lees je welke dat allemaal zijn. 

Dit staat in onze algemene voorwaarden

Het algemene voorwaarden document is vrij lang. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd zin of tijd hebt om dit door te lezen. Hier een opsomming van wat erin staat:

  • Wat je van ons kunt verwachten

  • Hoe je voor je energie betaalt

  • Hoe maandfacturen en jaarafrekeningen werken

  • Wat er gebeurt als je verhuist

  • Hoe het werkt als je met zonnepanelen energie opwekt

  • Wat je kunt doen als je een klacht over ons hebt

Wijzigingen in de algemene voorwaarden

Wij kunnen niet zomaar onze algemene voorwaarden veranderen. Ze zijn gebaseerd op een landelijke overeenkomst van De Consumentenbond en Energie-Nederland. Alleen als er iets aan deze landelijke overeenkomst verandert, zijn wij verplicht om onze voorwaarden ook te wijzigen. Als dit gebeurt, zetten we dit minstens 10 dagen van tevoren op onze website en brengen we je op de hoogte per e-mail. Als je op basis hiervan weg wilt, kun je je contract altijd opzeggen.

Alle algemene voorwaarden bekijken?

Toen je klant bij ons werd, hebben we je contract met algemene voorwaarden naar je gemaild. Ben je deze mail kwijt? Geen zorgen. Je kunt je contract altijd bekijken en downloaden in je online account. De algemene voorwaarden staan natuurlijk ook op onze website.